Nieuwe website

Met gepaste trots presenteert Henkelman • Van Nimwegen deze nieuwe website, waarop we geïnteresseerden ook op de hoogte gaan houden van informatie over en ontwikkelingen rondom het familierecht. 

Vergeleken met onze oude website www.eeadvocaten.nl is onze nieuwe website verrijkt met onder andere een moderne(re) uitstraling, meer informatie en een betere uitleg van wat wij doen. Daarbij past een domeinnaam die beter aansluit bij de gebundelde krachten van mr. Edwin Henkelman en mr. Eveline van Nimwegen, namelijk www.henkelmanvannimwegen.nl. Vanaf nu starten we ook met het regelmatig publiceren van blogposts. Daarin delen we, vanuit het perspectief van onze (potentiële) cliënten, interessante en vooral relevante informatie over het Nederlandse familierecht. Onze blogpagina kunt u vinden onder het kopje ‘Nieuws‘.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze dienstverlening of wilt u ons feedback op (of complimenten over) de nieuwe site geven? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende kennismaking

Onze gespecialiseerde familierechtadvocaten zijn tevens ervaren (echtscheidings)mediators, mr. Edwin Henkelman is daarnaast overlegscheidingsadvocaat. Komt u uit de regio Groningen, Delfzijl en Winschoten en wilt u vrijblijvend kennismaken met mr. Edwin Henkelman of mr. Eveline van Nimwegen? Neem gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.