Mr. Eveline van Nimwegen

Mr. Eveline van Nimwegen is een doorgewinterde familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Ze gaat nauwkeurig, oplossingsgericht en met oog voor de persoon van haar cliënt(e) te werk. Haar drive? Zien dat mensen uiteindelijk weer normaal met elkaar in gesprek kunnen gaan over zaken die hen bezighouden. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Belang van cliënt én van kinderen

Als zeer ervaren familierechtadvocaat en mediator heeft Eveline niet alleen altijd het belang van haar cliënt voor ogen, maar vindt zij ook dat ze de belangen van de kinderen moet behartigen. Die zitten immers als het ware onzichtbaar aan tafel.

Advocaat en mediator

Eveline werkt sinds 2000 als advocaat. Na een aantal jaar algemene praktijk heeft ze in 2006 de specialisatieopleiding voor familierecht afgerond. Gaandeweg kwam ze er namelijk achter dat haar passie in dit vakgebied ligt. Vervolgens heeft Eveline de opleiding tot vFAS-mediator voltooid – met de kanttekening dat mediation als vorm van geschillenbeslechting altíjd al de basis was van haar werkwijze.

Cliënten over Eveline

Nauwkeurig, oplossingsgericht, oog voor de persoon van haar cliënt: dat kenmerkt Evelines optreden in al haar zaken. Haar cliënten omschrijven haar verder als ‘betrokken’, ‘bereikbaar’, ‘empathisch’, ‘lekker nuchter’, ‘altijd een luisterend oor’ en ‘meedenkend én omdenkend’. Eveline: “Het mooiste resultaat van mijn werk? Dat is als mensen uiteindelijk weer normaal met elkaar in gesprek kunnen gaan over zaken die hen bezighouden. Zéker wanneer zij na het einde van hun relatie als ouders verder gaan.”

Opleidingen

Lidmaatschappen en registraties

Vrijblijvende kennismaking

De familierechtadvocaten van Henkelman • Van Nimwegen zijn tevens mediator. Komt u uit de regio Groningen, Delfzijl en Winschoten en wilt u vrijblijvend kennismaken met mr. Edwin Henkelman of mr. Eveline van Nimwegen dan wel een half uur proefdraaien? Neem gerust contact met ons op.