Mr. Pam Weinans

Mr. Pam Weinans werkt sinds 2018 in de advocatuur en is in 2021 in dienst getreden bij Henkelman • Van Nimwegen. Dankzij haar empathisch vermogen, analytische kracht en feilloze expertise weet zij als personen- en familierechtadvocaat altijd het maximale voor haar cliënten te bereiken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

De mens voorop

Hoe droog of complex de juridische materie ook is, voor Pam blijft de mens altijd voorop staan. Als geen ander beseft zij hoe gevoelig familiezaken kunnen zijn én wat voor impact een zaak heeft op het (gevoels)leven van haar cliënten. In de onzekere en spannende situatie waar haar cliënten zich in bevinden, staat Pam hen altijd op even warme als doordachte wijze bij. Met raad én met daad.

Begrijpelijkheid is troef

Bij Pam is begrijpelijkheid altijd troef. Het leven van cliënten is momenteel al moeilijk genoeg, daarom houdt Pam het duidelijk. Door de zaken op een heldere wijze voor te schotelen, kunnen haar cliënten de situatie goed overzien en daardoor een weloverwogen beslissing nemen. Een beslissing waarbij alle relevante facetten zijn meegenomen – en die dus zo toekomstbestendig mogelijk is.

Werk maken van maatwerk

Juridische expertise is bij Pam een vanzelfsprekendheid. Ambachtelijke kennis combineert zij met aandachtig luisteren en grondig analyseren: wat zijn alle belangen, eisen en wensen? Het resultaat is maatwerk: ze realiseert de oplossing die het beste past bij de unieke omstandigheden van u én uw naasten.

Cliënten over Pam

Empathisch, geïnteresseerd, kritisch, mensgericht en betrokken: het zijn typeringen die vaak worden gebruikt door Pams cliënten. Pam: “Als geen ander vak is de advocatuur mensenwerk. Dát is waar het voor mij om draait: mensen kunnen helpen, vaak in een zeer bepalende en onstuimige fase van hun leven. Doordat ik mag strijden voor de belangen en het welzijn van alle betrokkenen – voornamelijk de kinderen – stap ik iedere dag met een enorm voldaan gevoel het kantoor binnen.”