Co-mediation

Soms willen onze cliënten dat er een extra mediator aanschuift om de scheiding af te wikkelen. Bij co-mediation werken twee mediators nauw samen en bundelen ze hun expertise om sneller tot een beter akkoord te komen. Mr. Edwin Henkelman en mr. Eveline van Nimwegen werken al lang samen en voelen elkaar naadloos aan, waardoor één plus één bij hen drie is. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over co-mediation.

Wat is co-mediation?

Co-mediation (dat ook vaak duo-mediation wordt genoemd) is een bijzondere vorm van mediation die uitermate geschikt is voor complexe echtscheidingszaken. Als de ex-partners dit graag willen, neemt er een extra mediator plaats aan tafel die meer duiding geeft over de relatiebreuk en de afspraken die daarvoor moeten worden gemaakt.

Voor welke situaties is co-mediation geschikt?

Co-mediation is met name geknipt voor ingewikkelde situaties zoals een complexe verdeling van de huwelijksgemeenschap of ingewikkelde zaken ten aanzien van de kinderen. Ook ligt deze werkwijze voor de hand als er meerdere partijen bij de mediation betrokken zijn, zoals Jeugdzorg of de Raad voor de Kinderbescherming. Daarnaast kan voor co-mediation worden gekozen als beide partijen hier behoefte aan hebben en/of wanneer de ex-partners graag een mannelijke en een vrouwelijke mediator willen hebben.

Co-mediation bij Henkelman • Van Nimwegen

Mr. Edwin Henkelman en mr. Eveline van Nimwegen hebben opgeteld zo’n vier decennia ervaring in de (familierecht)advocatuur en zijn door de wol geverfde mediators. Door de jarenlange samenwerking voelen én vullen ze elkaar goed aan, waardoor de kans op een succesvolle uitkomst in uw zaak maximaal is. Edwin en Eveline geven graag met al hun expertise en in volle vertrouwelijkheid vorm aan uw echtscheiding.

Vrijblijvende kennismaking

Komt u uit de regio Groningen, Delfzijl en Winschoten en wilt u vrijblijvend kennismaken met mr. Edwin Henkelman of mr. Eveline van Nimwegen, dan wel een half uur proefdraaien voor co-mediation? Neem gerust contact met ons op.