Over Henkelman • Van Nimwegen

Henkelman • Van Nimwegen is een kleinschalig en professioneel kantoor dat is gespecialiseerd in het familierecht. Onze advocaten en mediators zijn zeer ervaren, betrokken, bereikbaar en deskundig. We zijn gevestigd in Delfzijl en Groningen, met een bezoekadres in Winschoten.

Ons kantoor kiest er nadrukkelijk voor om alleen familierecht te doen. Dit vakgebied is namelijk bijzonder veelomvattend. Een advocaat die echt goed wil zijn in zijn vak, kan er geen andere rechtsgebieden naast doen.

Mr. Edwin Henkelman

Sinds 2003 werkt mr. Edwin Henkelman als familierechtadvocaat, scheidingsmediator, overlegscheidingsadvocaat en als bijzondere curator voor minderjarigen. Als gepassioneerde vakman is Edwin analytisch sterk, oplossingsgericht en empathisch. Door zijn vaardigheden en ervaring is hij in staat om het merendeel van de zaken buiten de rechter om op te lossen.

Mr. Eveline van Nimwegen

Mr. Eveline van Nimwegen is een doorgewinterde familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Ze gaat nauwkeurig, oplossingsgericht en met oog voor de persoon van haar cliënt(e) te werk. Haar drive? Zien dat mensen uiteindelijk weer normaal met elkaar in gesprek kunnen gaan over zaken die hen bezighouden.

Mr. Pam Weinans

Mr. Pam Weinans werkt sinds 2018 in de advocatuur en is in 2021 in dienst getreden bij Henkelman • Van Nimwegen. Dankzij haar empathisch vermogen, analytische kracht en feilloze expertise weet zij als personen- en familierechtadvocaat altijd het maximale voor haar cliënten te bereiken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vrijblijvende kennismaking

Wederzijds vertrouwen en open communicatie zijn voor ons leidend. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid om vrijblijvend kennis met ons te maken.