Mr. Edwin Henkelman

Sinds 2003 werkt mr. Edwin Henkelman als familierechtadvocaat, scheidingsmediator en overlegscheidingsadvocaat. Als gepassioneerde vakman is Edwin analytisch sterk, oplossingsgericht en empathisch. Door zijn vaardigheden en ervaring is hij in staat om het merendeel van de zaken buiten de rechter om op te lossen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Klaar staan voor mensen in moeilijke periodes

Edwin wist al snel dat hij advocaat wilde worden. Klaar staan voor mensen in een moeilijke periode, juridische uitdagingen aangaan, oplossingen vinden die mensen vooruit helpen: Edwin leeft voor zijn vak en gaat dagelijks nog steeds met evenveel enthousiasme als plezier aan de slag.

Advocaat en mediator

Edwin is in 2003 afgestudeerd en werkt sindsdien als familierechtadvocaat, vFAS- / MFN-echtscheidingsmediator en overlegscheidingsadvocaat (VvCP collaborative divorce lawyer). In zijn praktijk staat hij cliënten bij in alle soorten familierechtprocedures. Een groot deel van het werk betreft scheidingsmediatons. Adviseren, procederen en optreden als bijzondere curator voor minderjarigen behoort ook tot Edwins werkzaamheden.

Doortastende en heldere aanpak

To the point. Meedenken. Doorpakken. Het zijn enkele steekwoorden die zowel de kantoorfilosofie van Henkelman • Van Nimwegen als Edwins werkwijze omschrijven. Edwin staat voor een doortastende en heldere aanpak en slaagt erin om de meeste zaken in onderling overleg op te lossen. Kan het echt niet anders? Dan wordt de rechter gevraagd om een oordeel en gaat Edwin voor zijn cliënt(e) door het vuur.

De koek vergroten en kinderen kind laten zijn

Het familierecht kent geen winnaars. De koek vergroten, werken aan een win-winsituatie, een mediation die succesvol wordt afgesloten, ex-partners die als ouders een nieuwe start maken en er sámen voor de kinderen kunnen zijn, kinderen kind laten zijn, mensen weer met elkaar in gesprek brengen: dat zijn voor Edwin de kersen op de taart.

Scheidingsmediator Groningen

Cliënten over Edwin

‘Oog voor een creatieve en praktische oplossing’, ‘integer, enthousiast’, ‘goed bereikbaar en biedt een luisterend oor’: het zijn enkele typeringen van Edwins cliënten. Edwin: “Ik sta bovendien altijd open voor opbouwende kritiek. Wat is de meest wenselijke uitkomst van een geschil? En hoe kunnen we dit bereiken? Ik houd ervan om samen met mijn cliënten over dit soort dingen na te denken.”

Opleidingen

Lidmaatschappen en registraties

Vrijblijvende kennismaking

De familierechtadvocaten van Henkelman • Van Nimwegen zijn tevens mediator. Komt u uit de regio Groningen, Delfzijl en Winschoten en wilt u vrijblijvend kennismaken met mr. Edwin Henkelman of mr. Eveline van Nimwegen dan wel een half uur proefdraaien? Neem gerust contact met ons op.