Mediation Groningen

Zijn u en uw partner op een punt gekomen dat de relatie geen toekomst meer heeft? De liefdesrelatie verandert en omwille van de kinderen wilt u zorgen voor een goede samenwerking. Om te voorkomen dat emoties en gevoelige onderwerpen leiden tot escalatie, kunt u de hulp van een externe partij inschakelen. Voor mediation nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Groningen.

We zijn een kleinschalig kantoor dat streeft naar effectieve oplossingen voor u en de andere partij en we zetten de belangen van de kinderen voorop. Wilt u weten wat u van de mediation in Groningen kunt verwachten? Daarover vindt u meer informatie op deze pagina.

Waarom mediation in Groningen?

Als u geschillen met de wederpartij wilt oplossen, dan wilt u niet dat emotionele zaken het proces van de echtscheiding verstoren. Regelingen die gaan over de kinderen, het huis en financiën wilt u in succesvol afhandelen, zonder allerlei aanspreekpunten te passeren en uw verhaal herhaaldelijk te moeten vertellen. Bij mediation waarvoor u bij ons in Groningen terecht kunt, zorgen mr. Edwin Henkelman en mr. Eveline van Nimwegen ervoor dat u echt gehoord wordt. En met hun expertise wordt een oplossing gevonden die bevorderlijk is voor beide partijen.

Naast mediation in Groningen kunt u overwegen in overlegscheiding te gaan. U neemt dan een advocaat in de arm die u bijstaat in de echtscheiding terwijl hij samenwerkt met de advocaat van uw ex-partner. Beide advocaten streven naar een win-winsituatie en helpen escalaties tussen beide partijen te voorkomen.

Mediation in Groningen

De voordelen van mediation

Met de belangen van de kinderen voorop wilt u tot een gulden middenweg komen. En hoewel gevoelens van wrok u wellicht in de weg zitten, zet u alles op alles om te zorgen dat u niet in een vechtscheiding belandt. Door mediation in Groningen zult u zien dat u en de wederpartij tot effectieve oplossingen komen zonder dat u lang blijft hangen in verwijten.

Aangezien u als ouders van de kinderen in de toekomst betrokken blijft in elkaars leven, helpt de mediation niet alleen om nu een positieve samenwerking te creëren, maar ook om met adviezen ervoor te zorgen dat u elkaar in de komende jaren in goede omgang treft. U krijgt beter in de gaten wat de belangen van de andere partij zijn, wat gunstig is voor de onderlinge communicatie.

Voor mediation in Groningen gaat u naar Henkelman • Van Nimwegen

Als u voor hulp in uw echtscheiding een deskundig en professioneel advocatenkantoor zoekt, dan bent u bij Henkelman • Van Nimwegen aan het juiste adres. Voor mediation bent u welkom op ons kantoor in Groningen, zodat we kunnen bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over de invulling van mediation en over onze werkwijze. Met primaire aandacht voor de kinderen zullen we u helpen aan een oplossingsgerichte aanpak die u en de wederpartij vooruit helpt.

Kinderalimentatie Groningen

Vrijblijvende kennismaking

Onze gespecialiseerde familierechtadvocaten zijn tevens ervaren (echtscheidings)mediators, mr. Edwin Henkelman is daarnaast overlegscheidingsadvocaat. Komt u uit de regio Groningen, Delfzijl en Winschoten en wilt u vrijblijvend kennismaken met mr. Edwin Henkelman of mr. Eveline van Nimwegen? Neem gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.